Yritys


TyyliTassut on toiminut vuodesta 2006 alkaen Oulussa lemmikkieläin- ja kodin arkidesigntuotteita maahantuova ja markkinoiva yrityksenä.

Toimimme myös Oulun alueella Acanan ja Orijenin jälleenmyyjänä. Varastomme on vain tietty määrä kyseisiä ruokia, joten ole hyvissä ajoissa yhteydessä kun haluat ostaa nelijalkaiselle ystävällesi ruokaa.

Yrityksen lemmikkieläintuotteet on tarkoitettu koirille ja kissoille. TyyliTassujen edustamat tuotteet ovat värikkäitä, näyttäviä, laadukkaita sekä käytännöllisiä nelijalkaisille ystävillemme.

TyyliTassut etsii jälleenmyyjiä, joten ota rohkeasti yhteyttä meihin.


Yhteystiedot:
email:        info(at)tyylitassut.fi
puhelin :    0400 649 374
varasto:     Hoikantie 10, 90500 OULU

Amerikkalainen Color Pet Products valmistaa koirille laadukkaita ja värikkäitä koiratarvikkeita pannoista leluihin.
Edustamamme tuotemerkit ovat:
House of Dog on vuonna 2006 perustettu trendikäs Kalifornialainen yritys. Yrityksen käsialaa ovat esim. keinonahkaiset kristallikantolaukut.
If It Barks on Yhdysvalloissa toimiva yritys, joka valmistaa puolikuristavia pantoja ja niihin sopivia hihnoja käsityönä.
Englantilainen Igloo Design valmistaa K9 tuotemerkin alla hauskoista koiran t-paidoista erittäin kauniisiin kovamuovi ruokakuppeihin.
Ruotsalaisen KG Design:n tuotteet ovat kauniita ja käytännöllisiä. Menestystuote on ollut Tuubi, joka toimii koirankakkapussien, hihnan ja tassupyyyhkeen säilytyspaikkana.